Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man ställer in DeVilbiss GTI 320

DeVilbiss sprutpistol använder fyra inställningar där du styr tillämpningen av färgen på objektet som du målar. Korrekt inställning av DeVilbiss sprutpistol, såsom GTi 320, kräver en rudimentär kunskap om hur var och en av rattarna kommer att påverka kvaliteten på slutprodukten. Den DeVilbiss GTI 320, till skillnad från sprutpistoler från SATA eller Binks, orienterar alla av rattarna på baksidan av pistolen. Andra tillverkare placerar fläktstyrning för att de sprutpistoler på sidan av vapnet bostäder. Instruktioner
1

Installera rätt spetsen för det material du kommer att spruta. Tips på 2.2mm och 1.8mm används för primer, medan GTi 320 kan också använda 1.5mm tips för baslack och 1.3mm tips för tydlig. Om du vill ändra spetsen, skruva den största ratten på baksidan av pistolen tills dess trådar kommer ut ur pistolen handtaget. Efter skruven kommer en fjäder, och sedan kan du dra ut spetsen. Installationen är motsatsen till demonteringen.
2

Justera lufttrycket in i GTi 320 med lufttrycksmätare vid basen av vapnet. Ratten på tryckmätaren justerar för att ange hur mycket tryck är inom pistolen. För alla material, mellan 15 och 20 kg. per kvadrattum tryck är tillräckligt.
3

Justera ratten strax under den största ratten på baksidan av pistolen för att bestämma fan spray av pistolen. Slå det hela vägen till höger kommer att resultera i en mycket snäv spridningsmönster. Slå det hela vägen till vänster, å andra sidan, kommer att resultera i ett brett spridningsmönster.
4

Justera stora ratten som du använde för att byta spetsen sprutpistol, om det behövs. Detta är den vätska reglaget. Det avgör hur långt tillbaka man kan trycka av. Det bör ställas in så att du kan trycka av ca 2/3 av vägen tillbaka. Detta gör att du kan arbeta långsamt utan rusar genom målningen.
5

Justera den övre ratten på DeVilbiss GTI 320 att ställa in vätskan volymkontroll. Denna knopp styr hur mycket färg som tillåts komma in i spetsen. Det bör vara mellan 2/3 öppet och helt öppen för de bästa målning resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63636.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.