Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur tar jag bort Window Trim Från 1974 Duster?

Om din vindruta blir skadad och måste bytas ut måste du först ta bort gummit fönster trim från runt vindrutan på din 1974 Duster. Detta kommer att tillåta dig att helt ta bort vindrutan från fordonet. Processen för att ta bort fönster trim är ganska enkel och kan genomföras på några minuter. Du kan plocka upp de verktyg du behöver från din lokala auto butik. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Sharp blad
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen på fordonet. Detta kommer att säkerställa att fordonet inte rör sig alls medan utför arbetet.
2

Använd en skruvmejsel för att ta bort en av de två skruvarna på backspegel backspegeln. Borttagning en av skruvarna gör att du kan skjuta bort basen. Upprepa processen på båda ytterbackspeglar.
3

Lyft vindrutetorkare upp så att den är i 90 graders vinkel. Tryck i plasten på baksidan på vindrutetorkare. Skjut torkar bort från basen. Upprepa denna process på andra vindrutetorkare. Ta bort båda vindrutetorkarna och backspeglar vinge ger dig bättre tillgång till vindrutan.
4

Använd en vass kniv för att försiktigt skära bort gummit trim runt vindrutan. Dra trim bort från vindrutan med handen som du skär den. Släng trim i papperskorgen.
5

bort vindrutan från insidan av fordonet. Om du funderar på att byta ut vindrutan bör du ha lite hjälp till hands för att hjälpa till att lyfta ut den gamla vindrutan och sätt in en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59388.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.