Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur fixar Fender rosta ut Fläckar på en Honda

med rostfläckar på din Honda kan inte bara göra det mindre attraktivt, men kan öka i storlek över tiden och äter genom metallen på bilen. Fastställande en rost fläck kräver mer än att bara skrapa bort rost, måste du också måla och skydda området så att den inte rostar i området igen. Fastställande en rost ut plats i din Honda är inte en svår uppgift att göra på egen hand. Saker du behöver
Aerosol smörjmedel
Rag
Sandpapper Goggles
ansiktsmask
luddfri trasa
Rostskydd
Paint
Clear färgskikt sprej

Visa fler instruktioner
1

Spray på en aerosol smörjmedel på rost fläcken och gnid in den i rost med en trasa. Detta kommer att bidra till att undanröja några av rost. Torka bort överflödigt smörjmedel.
2

Sand resterande rost med sandpapper. Bär skyddsglasögon och ansiktsmask för att undvika damm komma i ögon, mun och näsa. En slipmaskin kan också användas för att få svårt att ta bort rost av. Torka bort damm med luddfri trasa. En luddfri trasa kommer att säkerställa att trådar och ludd inte bli fäst vid området, vilket skulle påverka tillämpningen av färg på Honda.
3

Spray en rostinhibitor till ytan som du har slipat ned. Låt ca 90 minuter för att torka. Den rostinhibitor sprayen fungerar också dubbel plikt som en primer.
4

Paint bättringsfärg på området som har slipat. Ring din Honda-återförsäljare och låt dem veta vad modellen Honda du har. De kommer att kunna berätta vilken färg färger användes på din bil det året. Den Biltema kommer att kunna matcha den färgen. Applicera två lager till bilen. Tillåt tid mellan lagren att torka.
5

Spray på en klarlack på det nymålade området. Strokes bör överlappa för att undvika linjer. Applicera i snabba drag för att undvika dropp. Tillåt tid att torka mellan lagren, tillämpas tre kappor i alla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60806.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.