Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Prep en motor för Paint

Prepping en motor för färg innan du sätter tillbaka den i motorrummet är lika viktigt som förbereder kroppen för färg. Du måste få alla oljerester från motorn och fingrarna av motorn, annars färgen inte fastnar. Du ska måla det med hög temperatur färg, som någon annan färg så småningom chip och skal på grund av den värme som produceras av motorn. Du kan köpa high-temp färg i sprayburkar och få en bra färg jobb eller du kan gå alla ut med hög temp motor färg och en pistol. Saker du behöver
Maskeringstejp Lack tejp
tunnare
Rags
Tidning
Hög värme primer
Visa fler instruktioner
1

Strip i motor ner om den inte redan avrivet, genom att ta bort insugningsröret och avgasgrenrören. Sensorer som finns i blocket kan lämnas i. Ta bort alla kablar som fortfarande kan fästas på blocket.
2

Täck eventuella givare i blocket med maskeringstejp. Täck dalen insugningsröret med tidningen, så färgen inte kommer in i motorn. Stuff avgasportarna och andra öppningar i blocket med tidningar.
3

torka hela motorn ner med thinner och trasor för att avlägsna oljerester. Låt motorn torka, sedan spraya den höga värmen primer på motorn. Låt primern torka enligt tillverkarens anvisningar innan du börjar måla med en yta färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60722.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.