Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar främre bromsbelägg på en 1991 Honda Accord

De främre bromsarna på en 1991 Honda Accord gör majoriteten av upphörande för fordonet. Bromsarna använder bromsbelägg att klämma på broms rotorer och över tid, bromsbeläggen slits ner. Om din främre bromsarna gnisslar, är det möjligt att du behöver ändra på och installera nya kuddar frambromsen. Detta tar ungefär en timme att göra rätt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Broms tyst förening
Brake Cleaner Review Stor Tvingfäste
Byte bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Plocka upp framsidan av Accord med en domkraft och sätta pallbockar på domkraften poäng bara baksidan av framhjulen. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

unbolt bromsledningen klämman på fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt nedre bulten på bromsoket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bromsbelägg bort broms rotorer. Spraya bromsoket med broms renare.
3

Installera stora C-klämman över bromsoket. Dra åt C-klämman så att den komprimerar cirkulär kolv på insidan av bromsok. Applicera bromsen tyst förening till baken hos dynorna ersättningsbromsbelägg och sätta mellanlägget ovanpå dynan.
4

Installera dynorna på rotorn och sänka tjocklek på dynorna. Sätt tillbaka bultarna med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka bromsledningen till fjäderben med spärrfunktion.
5

Sänk Accord utanför läktaren med domkraften. Pumpa bromsarna flera gånger innan du kör fordonet för första gången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58868.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.