Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar Pluggar på en 2000 Lexus ES300

The 2000 Lexus ES300 använder separat spole förpackningar till makten tändstiften, ett arbete som tidigare utförts av en återförsäljare. Detta system erbjuder en väl fungerande motor med bra gas körsträcka. Men ibland är det lite svårt att hitta dessa spole förpackningar eftersom de är dolda bakom en lucka. Men när det har tagits bort, ersätter pluggarna är ett lätt jobb att göra. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Tändstiftshylsa
Byte tändstift
Tändstift bladmått
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven. Det finns en stor plastkåpa ovanpå motorn med en Lexus logotyp på den. Ta bort den här luckan med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Start längst till höger spolpaketet och ta bort kablaget till flocken för hand. Unbolt pack från ventilkåpan med 3/8-tums Ratchet och uttag, lyft sedan upp för att ta bort spolen. Du kanske vill använda en lätt vridande rörelse för att frigöra spolpaketet så ibland kan det vara svårt att komma loss. Addera 3

unbolt tändstiftet med 3/8-tums Ratchet, förlängning och tändstiftshylsor, sedan kasta ut den gamla kontakten. Gap pluggen byte gnistan med tändstiftet bladmått, och se till att gapet är 0,044 tusendelar av en tum.
4

Installera den nya kontakten på motorn i omvänd ordningsföljd. Tryck in spolpaketet tills det klickar på plats, skruva ner det med hjälp av Ratchet sedan koppla in den elektriska anslutningen.
5

gå vidare till nästa spolpaketet till vänster och upprepa steg 2 till 4 tills varje plugg ersätts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60242.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.