Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar frambromsarna på en '92 Toyota Pickup

Skivbromsar är inte bara den säkraste och starkaste bromsar tillgängliga för 1992 Toyota pickup, de är också det billigaste och enklaste att byta för at-home mekaniker. Detta är en anledning till gör-det-själv-mekanik är så nöjda med Toyota pickup: Det kom utrustad med fyra hjul skivbromsar. När det kommer tid att byta dem, kan alla fyra däcken göras på ca 2 timmar. Saker du behöver
Däck järn
Jack
Jack står
Hylsnyckel
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Loosen alla muttrarna ett helt varv moturs med däck järn.
2

Placera golvet jack under fordonet ram bakom förarsidans däck. Höj den sidan av framsidan av pickup tills framdäcket är 2 inches från marken. Ställ domkraften stå under ramen och sänka pickupen på stödbenet. Ta bort de lossade muttrarna och ta bort däcket. Upprepa processen för den motsatta sidan av framsidan av pickup. Addera 3

Lossa bulten på undersidan av bromsok fäste med hylsnyckel. Monteringskonsolen är fästet som är kopplad till rotorn bakom ratten.
4

Dra bromsbelägg ur fästet medan du lyfter konsolen botten i luften. Dynorna kommer helt enkelt att dra ut.
5

Komprimera bromsoket cylindern i mitten av fästet genom att trycka in den med fingrarna eller tummen. Om tjockleken inte komprimera för hand, komprimera den med C-klämman genom att ställa in den stationära änden av klämman mot den bakre delen av fästet och den rörliga änden mot cylindern, sedan åtdragning av klämman tills bromsok cylindern är i jämnhöjd med konsol.
6

Place de nya bromsbelägg i att spåren de gamla satt i. De passar lätt nu att oket pressas i.
7

Bolt bromsok fästet tillbaka ner till rotorn och ställa däcket på rotorn. Dra åt alla muttrarna och sänka bilen. Dra åt alla muttrarna med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57733.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.