Hur Ändra dimension för PT Cruiser

Byta PT Cruiser s lager däck med en av en annan storlek, är föreningen och bredd en populär uppgradering bland bil entusiaster. Ändra storlek på däcket kan ge Chrysler PT Cruiser en sportig estetik och möjliggöra större bromsskivor. Vid ändring av däckets storlek, skall hastighetsmätaren kalibreras för att kompensera för den större eller mindre däckstorlek. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack står
DRB-III felsökningsverktyg
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Park PT Cruiser på en plan yta. Använd rörtång för att lossa hjulet klackarna och höja fordonet från marken med en domkraft. Stabilisera fordonet med pallbockar och ta bort hjulet klackarna. Demontera däcken från hjulnavet.
2

Ta däcken till en professionell däckverkstad för att ha ursprungliga däcket bort från hjulet. Dessa butiker har rätt utrustning för att snabbt avlägsna, montering och balansering däck på hjul. Den däckverkstad kan ta bort de gamla däcken och installera nya på hjulet för en liten avgift.
3

Montera de nya däcken på hjulnavet. Sätt i och dra åt hjulet klackarna och ta bort domkraften. Sänk bilen till marken och dra åt hjulbultarna klackarna med rörtång.
4

Kalibrera hastighetsmätaren med en DRB III felsökningsverktyg. Dessa scanners är oftast bara tillgängliga för Chrysler och Dodge servicetekniker och några bilverkstäder. DRB III skanner kan kalibrera hastighetsmätaren för 15 -, 16 -. Och 17-tums hjul Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98306.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.