Off-Road Däck Fitment Guide

Välja rätt off-road däck till din bil kräver bara några få steg. Här är den information du behöver för att göra rätt val baserat på din fordonstillverkarens krav på storlek, behövde partiskhet eller radial, och vilken typ av däck baserad på den totala användningen av ditt fordon. Instruktioner
1

Välj storlek på däck som rekommenderas av tillverkaren av ditt fordon. Om du väljer en större däckdimension, kommer fjädring förändringar behöver göra för att möjliggöra större däckdimension.
2

Besluta om partiskhet eller radialdäck. Bias däck är väl lämpade för terrängförhållanden. Med partiskhet däck är slitbanan och sidoväggarna gjorts med ett hölje. Även om detta är en nackdel för normala vägförhållanden, är den ökade friktionen bra för off-road bruk som rör sig över stenar och riktigt grov terräng. Radialdäck har en platt krona och en större fotavtryck, utmärkt för on-road och sandiga eller leriga terrängförhållanden med färre stenar.
3

Välj rätt däcktyp för alla förhållanden som kommer att uppmärksammas av ditt fordon. -Runt-däck är inte gjorda för terräng, men det finns några som är gjorda för att ge din bil ett mer robust utseende. Detta val skulle vara bäst för någon som är ute efter en mer aggressiv look. All-terrain däck är utmärkt för både ljus off-road och regelbundna förhållanden gatan. Extrema däck är gjorda för terrängförhållanden, såsom stenar, snö och lera, med minimal gatbruk.
4

Få priser från minst fem däck butiker i ditt område. Det finns ett brett utbud av priser baserat på specialerbjudanden, kampanjer och möjlighet för olika däck butiker att köpa i lösvikt eller köpa stäng-ut däck från respektive tillverkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98019.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.