Hur man installerar Link-Style Snökedjor

Snökedjor linda runt däck på bilar, lastbilar och terrängbilar för att minska risken för glidning i halt vinterväglag. På vissa platser, snökedjor krävs för att resa på vissa vägar under vintern. De är oerhört viktiga vid körning på vägar med ingen vinterväghållning där det finns en stor risk att fastna utan tillgång till hjälp på en avlägsen plats. Det finns olika typer av snökedjor, och alla har sin egen metod för installation. Link-stil snökedjor har sektioner av länkar belägna i intervaller runt däcket. Saker du behöver
Link-stil slirskydd
Cam verktyg
Visa fler instruktioner
1

Lay snön kedjan platta, med korset lyftkrokarna nedåt och bort från däcket, och ta bort alla vändningar i kedjan. Den rundade sidan av vridlås kommer att möta kanten, slitbanan sida av däcket.
2

Ta ena änden av länken stil snökedja över däcket så att kedjan är draperad runt däcket med de två ändarna hänger ned på varje sida. Placera änden av kedjan mot framsidan av däcket och dra den rakt.
3

Kör fordonet framåt tills spaken fästanordningen är ungefär samma höjd som axeln på fordonet.
4

Haka insidan fäste på insidan av däcket först. Placera änden av kedjan över fästet tills den passar in i lunden. Dra fästelementet tight och skjut ringen i läge över fastsättningselement för kedjan. Kör bilen ca ¼ mil och dra åt fästanordningen.
5

Dra åt vridlås genom att placera kammen verktyget i öppningen och vrida fram den rundade änden av kammen låser flyttar från utsidan till insidan av däcket och klickar i läge.
6

Placera spännaren med jämna mellanrum runt utsidan av däcket för att hålla kedjan i läge och dra kedjan över däcken.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98072.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.