Hur man sätter kedjor på en framhjulsdriven

Däck är kedjor som är utformade för att passa på dina däck för att ge grepp på snö och is. De är särskilt viktiga i bergsområden eller i nordliga klimat. Slirskydd är inte lätta att installera, men vissa vinter körsituationer skulle inte vara möjlig utan dem. Framhjulsdrift fordon bör ha kedjor på framhjulen. Instruktioner
1

Lie kedjorna platt på marken och reda ut dem. Se till att klorna är vända uppåt. Framhjulsdrift fordon bör ha kedjor på framdäcken.
2

drapera en kedja över en av dina framdäck. Säkerställ att krokarna är vända uppåt och att den första länken är under däcket.
3

Flytta bilen tills kedjan är draperad över däcket och en del av kedjan är under det. Sluta röra när din fästanordning hänger halvvägs ner hjulet.
4

Fäst insidan fästelement och sedan bifoga dem på utsidan. Se till att dina kedjor är täta. Kör runt kvarteret och sedan inspektera kedjan för täthet. Om det inte är tätt måste du dra åt den igen.
5

installations-instruktioner innan du installerar spännaren. Efter att du har läst och förstått instruktionerna, installerar spännaren.
6

Upprepa processen för andra framhjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98192.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.