Hur man installerar Laclede Snökedjor

Laclede specialiserat på tillverkning av kedjor, inklusive en rad av kedjor för däck av alla sorter. Laclede gör dragkraft kedjor för bilar, stadsjeepar och tunga arbetsfordon. Kedjor som tillverkas för att användas av allmänheten har en diamant-stil Alpine varumärke, samt kedjor kabel. Processen att montera dessa kedjor liknar andra dragkraft kedjor, och du behöver bara installera två kedjor, en för varje drivhjul. Instruktioner
Alpine Chains
1

Lay kedjorna platt på marken, nära däcket, och ta bort eventuella tovor. Skjut kabeln bakom däcket, så båda ändarna av kabeln pekar på dig.
2

Lyft båda ändarna av den inre sidoväggen kabeln över däcket, och sammanfoga ändarna bakom däcket.

3

Inspektera kedjorna, och se till att de ligger plant. Ta bort eventuellt trassel du kan ha missat, och haka fast den yttre sidan kedjan tillsammans. Det finns en röd krok i ena änden av sidokedjan, och det kommer att passa in länken i andra änden.
4

kedjan tvärsnitt måste vara centrerad över slitbanan.

5

Plocka upp den röda fästelement /spännare kedja längst ner på däcket. Mata den röda kedjan via den röda anslutningen.
6

Korsa kedjan över navkapsel, och ansluta den till den andra sidan av den yttre sidan kedjan. Kedjorna måste vara säker. Om det finns lösa delar, demontera kedjorna, och börja om. Om de ändå inte passar ordentligt på däcket, kontrollera storleken på kedjan mot storleken på ditt däck. Om kedjan är för stor, kommer du att behöva lämna tillbaka den, och köpa rätt storlek.
7

Mata röda kedjan genom de röda bågar, och dra den för att eliminera den kvarvarande slack.

kabelkedjor
8

Lay kedjorna ut platt, och ta bort eventuella tovor. Drapera kedjorna över däcket, med ändarna av varje hake är vänd bort från däcket. Om de vänder sig inåt, de kan skada dina däck. Dessutom måste snäpplås för att vara längst fram i däcket.
9

Tuck den främre ledararea under främre av däcket. Klättra in i bilen, starta motorn, och gå framåt ungefär två meter. Park däcket i mitten av kabelkedjor.
10

Plocka upp insidan låskabeln snap, och anslut den till den andra änden av kabeln. Eliminera slack medan du gör detta. Inte att trä kabeln genom snäpplås, hur ett avlopp trådar en nål. Kabeln har en serie dubbar med jämna mellanrum. Placera botten av snäpplås mellan två reglar, och justera den, så att dubbarna håller snäpplås på plats. När du är klar, upprepa åtdragningsprocessen med utsidan kabeln.
11

Inspektera kedjorna. Om tvärsnitt lutar av någon anledning, kommer du behöva justera om kabelkedjor för en snävare passform. För att göra detta, lossa båda trycklåsen, och flytta dem till nästa uppsättning av dubbar.
12

Upprepa installationen på den återstående däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98227.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.