Fender Roller Instruktioner

Bil och lastbil fendrar sträcker sig förbi det yttre av lager och däck med en mjuk kurva i den yttre läppen. Bil entusiaster vill ofta placera bredare eller stora däck och hjul på ett fordon för att förbättra sitt utseende eller för bättre grepp med en bredare fotavtryck. En fender valspressar den inre fender läpp utåt och planar det så större däck och hjul får plats på ett fordon utan gummi gnugga på fender metall. Saker du behöver
rörtång
Bil jack
Värmekanon
Jack står (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant och stabilt underlag. Applicera en rörtång på ett hjul lug nut. Vrid nyckeln moturs för att vrida muttern tre varv. Upprepa denna process för de extra hjulmuttrarna.
2

Placera en domkraft under fordonet och lyfta upp det så att däcket är ca 4 inches från marken. Ta bort varje tappmuttem med nyckeln vrids moturs sedan dra dem rakt ut.
3

Placera en hand på vardera sida av hjulet och dra den rakt ut.
4

Rikta bulthålen i fender rullen fläns med hjulbultar på hjulet och skjut fender rullen på hjulet. Sätt en hjulmutter på varje öra bulten och dra åt den medurs.
5

Vrid handhjulet på vänster sida av fender rullen motsols för att lossa den övre axeln. Center övre hjulet mot den inre fender läppen. Håll rullen på plats och dra åt ratten, vrida medurs för att låsa den på plats.
6

Rotera frigöringsspaken på höger övre sidan av fender rullen att ändra vinkeln på rullen på läppen så den sitter jäms med fender läppen. Vrid spaken i riktningen att rullen behöver flytta. Till exempel, vrid spaken från dig för att flytta rullen bort från dig och mot dig för att flytta rullen mot dig.
7

Vrid tryck längst ner på fender rullen medurs för att tillämpa lätt tryck på fender läppen.
8

Krama avtryckaren av en värmepistol och för det förbi fender läppen för att värma området. Passera vänster värmepistol och rätt över fender läppen i ca fyra minuter.
9

tag i mitten av fender rullen med ena handen och gunga det vänster och höger för att trycka ner fender läppen. När rullen är att trycka på läppen, kommer verktyget behöver mer tryck för att fortsätta processen. Dra trycket bar att hålla rullen ordentligt mot läppen. Fortsätt denna process, lägga värme och dra rullen tills läppen pressar utåt och är platt.
10

bort rullen genom att släppa trycket bar i en moturs riktning, bort varje hjulmutter i medurs riktning och dra rullen rakt ut.
11

placera den nya bredare däck på fälgar på muttrarna. Släpp domkraft för att låta hjulet rör vid marken och dra åt tappmuttem helt i medurs riktning.
12

Upprepa denna process för varje framskärm på fordonet som kräver rullning för att passa större däck eller hjul . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98182.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.