Kan du blanda olika storlek däck ?

Mixing däckstorlekar är generellt en dålig idé för de flesta personbilar . Det är lämpligt att blanda däckstorlekar i några speciella situationer . Med hjälp av en "donut " reservdäck för en mycket kort tid anses säkert . Och , är vissa fordon byggda för att köras med olika storlek däck på fram-och bakaxeln i bilen . Reservdäck

Enligt Tom Torbjörnsen , underhåll redaktör för AOL Autos , munk reservdäck är bra för ungefär 70 miles av användning , men du bör kontrollera din bil bruksanvisning för att vara säker . Dessa däck har ingen slitbanan , är mindre än din vanliga däck , och är utformade för att få dig till en verkstad i en nödsituation .
OE Specifikationer

Vissa bilar är byggd för att köras med olika storlek däck på fram-och bakaxlarna . Original utrustning , eller OE är specifikationer som ges i bruksanvisningen för din bil eller på tillverkarens webbplats . Kontrollera dessa innan du installerar blandade däckstorlekar på din bil .
Varning

När man blandar däckstorlekar på ett fordon inte utformade för det , kan du stöta på problem med styrning , hantering och prestanda . Genom att köra en bil på detta sätt , du fara själv , dina passagerare och andra förare på vägen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98175.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.