Hur hitta Sand Däck för en Range Rover

Sand däck är en typ av däck avsedd att möjliggöra en Range Rover för att driva igenom sanden nära en strand eller i ökenförhållanden. Denna typ av däck är viktigt för någon som ofta kör en Range Rover i sandiga platser. Sand däcken inte har en bred skara fans som de flesta däck du ser på vanliga vägar. Däremot är det möjligt att hitta de bästa sand däck för en Range Rover med några forskningsverktyg. Saker du behöver
Däckhandbok
Internet
Datorer Málaga Telefon
Range Rover manuell
Visa fler instruktioner
1

Hitta storleken av din Range Rover däck. Typiska fälg storlekarna innehåller 18 -, 19 - och 20-tums fälgar. Kontrollera storleken på dina fälgar i din Range Rover handboken. Bestäm om du vill använda däcken närmast beståndens storlek, eller överdimensionerade däck. Stock-sized däck kommer inte prestera lika bra i sandiga förhållanden, men lager-sized sand däck kommer att prestera bättre än vanliga lager däck. Med sand däck, är det troligt att du ofta kommer att behöva växla mellan däcktyper, så det är bäst att gå med en oversize däck för bättre grepp, om möjligt.
2

Research på nätet eller i en Däckhandbok de olika alternativen för sand däck för din Range Rover. Däck som utformats speciellt för sand har normalt åsar som sticker ut från den huvudsakliga delen av däcket, liknar ratten i en paddel båt. Denna design propels däcket genom sanden utan att fastna. Leta efter denna typ av däck på en lista över möjliga Range Rover däck.
3

Call mekaniker butiker och andra butiker däck för att se vilka märken och modeller av däck som de rekommenderar för sand däck. Vissa märken att ställa om inkludera Pirelli Scorpion Ice och vinterdäck, vilket enligt Range Rover hemsida, genomför samt ett sand däck. Några andra högt rankade all-terrain däck inkluderar General GRABBER AT2 däck och Nitto Terra Grappler däck. Se till att berätta för mekaniker vad fälgstorlek du har, eftersom detta kommer att ändra de tillgängliga alternativen.
4

titt på nätet på däck recensioner och forum för yttrandet från människor som har använt däcken innan. Detta kommer att ge dig en bra indikation på hur däcket kommer att utföra i sanden och om det är värt att köpa.
5

Fråga butikerna om de kan fylla sanden däck i butiken. Detta ger dig möjlighet att titta på däcken innan ett köp. Den bästa indikatorn på en kvalitet sand däck är hur mycket dragkraft däcket får i sandiga förhållanden. Ju bredare däck, desto högre friktion, och mer ojämn yta, desto större chans att däcket har på att skjuta på bilen genom sanden utan att fastna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98153.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.