Bil tillbehör Gifts

eftermarknaden bil tillbehör gåva alternativ varierar i pris, men är säker på att behaga entusiaster, familjer, pendlare, studenter och bara om någon annan som kör en bil. Du kan hitta bilder och olika märken på nätet eller på ett återförsäljaravtal hemsida - ett återförsäljaravtal delar avdelning kan erbjuda kataloger eller idéer lokalt. Skydd och Mats

golvmattor finns i butiker auto tillbehör eller återförsäljare. Heavy-duty mattor är användbara för vem som helst. Under vintermånaderna eller i regn, mattorna skyddar mattan. För förare som bor på stranden, kan mattorna fånga sanden som hamnar i bilen. Cargo mattor är idealiska för ägare av stadsjeepar eller halvkombi - föraren kan förvara våta, smutsiga eller blöta föremål i ryggen utan att oroa mattan skador

säte och ratt täcker klä upp ett fordon och erbjuda skydd till. sätena. Novelty-typ covers (tillgänglig online), PET överdrag (för förare som gillar att ta med ett husdjur tillsammans) eller ens en uppvärmd och massage sittunderlag finns tillgängliga.

Bil täcker är tillgängliga för alla bilar, och om den person du ger till är alltid rengöring av fordonet, kan en bil täcka visa sig användbart.
Övrigt Interiör objekt
p Det finns massor av små, relativt billiga interiör objekt att välja mellan, såsom luftrenare, makeupspeglar bilagor och objekt lagring. Mobiltelefon hållare, mittkonsolen förvaringsutrymmen och ryggstödets förvaring finns på auto butiker.

För kaffeälskare som saknar mugghållare, köp en hållare add-on (en del fäster ventilen) och en resa kaffe behållare. Tänk solglasögon innehavare - många fäster rätten till visiret. För föraren som har en hel del objekt på framsätet, bör en fångst matta räcka. Detta är en matta-liknande matta som går på toppen av instrumentbrädan, hålla föremål på plats.
Exteriöra tillbehör

Du kan behöva göra en anställning på ett återförsäljaravtal om du väljer att ha en yttre tillbehör installerad. Många alternativ kommer med instruktioner, men objekt som sido-steg, en dragkrok eller en pensel vakt är bäst installeras av en professionell.

Takräcken, vakter regn, främre omslag huva, utbyten hubcap eller cykelställ är relativt lätt att fästa på fordonet. Regn vakter är bäst för rökare eller de som alltid vill ha ett fönster öppet - även under regnet. Kontrollera med en lika-göra återförsäljare för att ta reda på om tillverkaren erbjuder någon annan göra-specifika objekt. Vissa kan erbjuda exteriör paket, såsom ett utseende paket (pinstripping och uppgraderade gjutning) eller strålkastare och bakljus uppgraderingar. Återförsäljare eller auto butiker tillbehör kan erbjuda en eftermarknad grill. För försiktig förare, ge bort döda vinkeln speglar. Addera Elektroniska
p Om den person du köper för gillar att resa eller har barn, köpa ett navigering system eller DVD-spelare och skärm för långa bilturer. Radarvarnare är olagligt i vissa stater, men en förare kan njuta av att veta när det finns en polis runt hörnet. Stereo system är bra för förare med föråldrade stereo alternativ - de är lätt ersättas med en CD-spelare eller bättre klingande systemet. Många audio butiker inkluderar fri installation med köpet. Ge stereo gåva och ge ett telefonnummer till butiken så ett möte kan sättas upp på förarens egen bekvämlighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95472.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.