Hur du anpassar en Chevy S10

Ta en fyrhjulsdriven Chevy S10 och förvandla det till en stig-kapabla fordon är möjligt om du förstår fordon begränsningar, installera rätt komponenter för att maximera markfrigång, använda sig av ett fåtal makt huggormar och bitar av säkerhetsutrustning. Den S10 har flera fördelar jämfört med större fullstora lastbilar i skogen. De är mindre och kan få igenom hårdare platser, reservdelar finns tillgängliga och de kan artikulera väl med tanke på deras mindre hjulbas och fjädring. Saker du behöver
Suspension lift kit
Mud däck eller off däck väg
Brush Guard
Elektrisk vinsch
Visa fler instruktioner
1

Installera en suspension lift kit att vinna markfrigång. En hiss kit nederdel S10 bort från marken vilket ger dig mer utrymme att lägga större däck, det ger också mer utrymme att passera över stenig terräng. Installera ett kit suspension lift anses vara en större översyn av suspensionssystemet men kan kompletteras med grundläggande bilreparationer verktyg.
2

Installera Mud däck eller off-road däck för att förstärka dragkraft i trail-körsituationer . Standard motorvägen däck kommer bli igensatta med lera och smuts och du förlorar dragkraft och fastna. Mud däck är ofta längre så de kommer också att hjälpa till att få ännu mer markfrigång. Det finns många märken av lera däck på marknaden, från varumärken som endast är utformade för off-road till varumärken som ger dig bättre grepp men ändå tillåter dig att köra säkert på vägarna.
3

Installera en stötfångare vakt (även känd som borstskyddet) för att skydda strålkastarna, grillen och radiator av fordonet när du är turridning. Detta kommer också att du kan installera en vinsch. En vinsch är en mekanisk bogserlina som kan lindas runt ett träd för att dra din S10 ur leran om det fastnar. Detta är en viktig säkerhetsaspekt verktyg som bör installeras på varje spår vehilce. Som en kostnadsbesparing mäta en mekanisk spärr vinsch kan användas, men de är mycket långsamt och kommer att ta mycket längre tid att få bilen ur leran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83882.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.