Hur installerar jag ett sidhuvud på en Blazer K5?

Gjutjärn grenrör som kommer lager på K5 Blazer är tungt och begränsande. Byte av lager-systemet med en uppsättning av friflytande headers är ett bra sätt att öka körbarheten i full storlek Blazer. En kvalitet uppsättning rubriker kan öka vridmomentet och dragkraft, samt erbjuda en ökad bränsleekonomi. Den K5 Blazer har en stor motorrummet, vilket gör jobbet att installera headers lättare, jämfört med de trånga underhood gränserna för andra stadsjeepar. Saker du behöver
Wrench set
Maskeringstejp Socket tejp
ställa
Ny header packningar
Ny header bultar
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på din Blazer och lokalisera batteriet. Med hjälp av lämplig skiftnyckel, lossa batteriets minuspol, genom att vrida klämman motsols. Dra terminalen från batteripolen.
2

bort tändkablarna från tändstiften genom att dra i bagageutrymmet på tråden. Dra inte i själva tråden. Eftersom varje tråd tas bort, linda in den med en bit maskeringstejp och registrera dess plats. Låt trådarna fästa på distributören och bunta ihop dem upp på toppen av motorn, så att de är ur vägen.
3

Avlägsna eventuella avgasröret komponenter, såsom Y rör eller avgas donut packningar från botten av utblåsningsgrenrören.
4

bort avgasgrenröret skruvarna genom att vrida dem moturs med lämpligt uttag.

Ta utblåsningsgrenrören från motorn. Låt inte utblåsningsgrenrören till bang in tändstiften, eftersom detta skulle kunna bryta dem.
5

Sätt huvudet och dess packning på plats och dra åt de nya header bultar genom att vrida dem medurs med uttaget . Dra från mitten ut till ändarna. Detta hjälper tätningen header fläns jämnt.
6

Anslut tändkablarna, försäkra att de är omdirigeras rätt till sina motsvarande tändstift. Ta bort maskeringstejpen från tändkablarna.
7

Återanslut eventuella avgaserna. De flesta header installationer kräver tillverkning av nya beståndsdelar i avgaserna, så de flesta stock bitar passar inte.
8

Placera den negativa batteripolen över den negativa batteripolen och dra åt spännskruven genom att vrida den medurs med skiftnyckel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84413.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.