Typer av Truck Covers

Lastbil täcker är ett perfekt komplement till alla pickup. Under dåligt väder, det håller flaket klara av regn eller snö, ge torr lagring året. Det säkrar även flaket för säker förvaring av verktyg, material och utrustning. En lastbil lock gör att ägaren att dra matvaror, utrustning eller andra objekt oavsett regn eller solsken. Enligt Ranch Glasfiber, tre primära kategorier av lastbil skal finns. Lastbil Cap

Lastbilen locket innesluter typiskt flaket på höjden av hytten. Det ger en låsbar dörr bak glas som ger snabb åtkomst till objekt som ligger i flaket. En andra typ av lastbil mössa, som kallas hög upphov locket sträcker kapslingen till ovanför nivån av hytten. Detta lägger till ytterligare lagringsutrymme samtidigt skydda innehållet i flaket från att blåsas omkring av vinden.
Truck Lid

En lastbil lock täcker botten av lastbilen på höjden av bäddens väggar, vilket ger linje plats ur bakrutan av hytten. Ett lock har en stilfull design för din lastbil. Det finns två typer av lastbil lock: ett hårt skal och ett mjukt fodral. Det hårda skalet ger det bästa skyddet för sängen av lastbilen. När locket är öppet, sträcker armarna hålla locket upp medan du åt objekt från flaket. Å andra sidan erbjuder mjuk pärm viss flexibilitet om en artikel är bara lite för lång för att passa under locket. Med denna flexibla rum kan rädda dig från att behöva betala en expeditionsavgift eller behöva ta bilen täcka upp för att flytta ett objekt. Emellertid är även ett mjukt fodral inte en ersättning för det inneslutna utrymmet att en lastbil mössa kan erbjuda.
Entreprenör Truck Cap

En entreprenör truck cap ersätter fönstren som vanligtvis finns på vanliga lastbilar mössor med essentiell lagringsutrymme för entreprenörer och andra arbetsskador användare lastbil. Utrymmet är helt inbyggt och erbjuder funktioner som verktygslådor och ett takräcke. Verktygslådorna ger dig en plats att lagra dina verktyg som behövs när du reser från plats till plats, liksom snabb tillgång till de mest använda verktygen. Samtidigt erbjuder truck cap gott om lagringsutrymme i flaket för material som behövs för varje jobb. Medan dessa tak är inriktade specifikt mot entreprenörerna, de ger dig värdefull lagringsutrymme också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88401.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.