Värmeaktiveras Ljuddämpare Tips

Ljuddämpare tips, även kallad avgassystem tips, fäster änden av fordonets ljuddämparen eller avgasröret. Även om de inte påverkar fordonets prestanda, avgassystem tips gör lägga till en egen, sportigt utseende till bilen eller lastbilen. Mät diametern på bilens avgasrör och matcha den med inlopp diameter slutrör. Matrix Racing erbjuder ett patenterat sortiment av värmeaktiverade ljuddämpare /avgassystem tips för bilar och lastbilar. Tände Ljuddämpare Tips

Det finns ett antal av ljuddämpare tips med ljus, vanligen lysdioder, installerats mellan de inre och yttre väggarna av spetsen. De flesta av dessa tips måste vara ansluten till ett fordon belysningssystem. Mest typiskt dessa tips använder ledningarna från parkeringsljus att leverera ström till den upplysta dricks. Detta sätt att lysdioder tänds när parkeringsljuset tänds på natten.
Värmeaktiveras lysdioder

Matrix Racing patenterade värme aktiverade avgassystem tips kräver inte ledningar. Värmen från avgassystemet är tillräckligt för att leverera elektrisk energi till lysdioderna. Tipsen installera genom att fästa tre klämmor till avgasröret på bilen. Eftersom de inte kräver svetsning, kan spetsarna installeras hemma. Tipsen har ett inlopp diameter av 2,25 inches och passar slutrör med en mindre diameter. Som av 2010, det värmeaktiverade tips detaljhandeln för ungefär $ 80.
Design

Värmen aktiveras avgassystem tips från Matrix Racing är breda borrhål tips, vilket innebär att har ett utlopp diameter som är mycket bredare än avgasröret av fordonet. Lysdioderna är installerade mellan de inre och yttre väggarna av spetsen, bildande en rad lampor runt den yttre kanten. Inuti den inre borrningen i spetsen är en cylinder tippas med krom. Tre fenor håller mitten cylindern till de inre väggarna i spetsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88871.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.