Hur Wire Snöskoter Decks

Installera en skoter däck på din bil är en alternativ metod för att flytta maskinen till en släpvagn. En typisk lastbil kan bara passa en skoter i bagageutrymmet. Med en kortlek installerat kan du fördubbla att bärförmåga och fortfarande dra ett släp bakom lastbilen. De flesta däck är utrustade med positionsljus för att ge andra förare med indikatorer på deras extra storlek. Ansluta dessa till bilens strömförsörjning kan göras snabbt. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller fast den vänstra bakre bakljus till din lastbil och ta bort den från sin sockel.
2

Vrid tändlåset till läget där makten är på men motorn inte är igång. Aktivera fordonets positionsljus med strålkastare switch.
3

Anslut krokodilklämman på 12-volts testlampa en slipad läge nära vänster blinker. Lastbilen använder sin kropp för en universell marken så någon ren metall med arbete.
4

Probe vänster blinkers är nakna kablarna för strömkälla för positionsljus. Testet tänds när du har hittat den rätta tråden.
5

Anslut den positiva kabeln från skoter däck till strömkällan för positionsljus med en scotch låsanslutning. Placera en tråd i varje spår av kontakten och stänga grinden. Anslut den negativa kabeln från däck till en jordanslutning på ljuset (se Resurser).
6

Linda anslutningarna i eltejp och fästa lösa sladdar med buntband.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89306.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.