Hur man byter en lastbil säng med en Flatbädd

Även lastbilar är mångsidiga fordon, är inte alla en fan av en traditionell pickup säng. Det är bra för förvaring på ett ställe, men om du behöver bära bredare last eller kan inte ha de begränsningar av en säng, är ett flak ett bra alternativ som är billigare, och det kan även byggas själv om så behövs. Installationen tar bara en timme eller så, men kräver en del tunga lyft. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
1/2-tums Ratchet, förlängning och uttag
assistenter (2-3) katalog flak kit
Visa fler instruktioner

1

Släpp bakluckan och använda Phillips skruvmejsel för att skruva bakljusen från sängen. Dra ut bakljusen och dra ur kablarna från baksidan av varje ljus. Dra ledningarna för bakljusen ut ur hålet i sängen för bakljus, och se till att det inte finns några kablar eller nedgångar slips håller ledningarna till sängen.
2

Skruva gasen påfyllningshals från sängkanten genom att öppna gasen dörren och med en Phillips skruvmejsel. Nå igenom sängen av lastbilen och dra halsen gasen filler ner under sängen så det är ur vägen. Addera 3

skruva isär sängen från ramen med hjälp av en 1/2-tums ratchet, förlängning och uttag. Space dina assistenter runt sängen jämnt så att du kan fördela vikten på sängen i gruppen. Lyft sängen upp och sedan gå den baklänges, mitt emot hytten, och lägga ner det ur vägen.
4

Space dina assistenter runt flak kit och lyft upp den lodrätt, sedan flytta den och ställa ner det på toppen av ramen. Använd fabriken hårdvara och en 1/2-tums ratchet, förlängning och uttag att skruva flak kit på plats. Plug fabriken bakljus ledningar i bakljus sele på lastbilsflak kit.
5

Lyft upp halsen gasen filler och skruva fast den i botten av flak med en Phillips skruvmejsel. Slå på trucken och se till att bakljusen fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88136.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.