Hur man tar bort en Snugtop

SnugTop har tillverkat husbil skal produkter för nästan 50 år, och under den tiden byggt upp en lojal följande. Den SnugTop serien behandlar vad som kallas campare, snäckor, slagklippare, eller någon kombination av de tre, vilket är ett sängöverkast som är lika hög som förarhytten för att göra lastbilen ser ut som en SUV. Även dessa är bekvämt att ha, kan det komma en tid när du behöver ta bort en för att bära en stor belastning. Lyckligtvis är det lätt att göra med hjälp av några vänner. Saker du behöver från 4 cinderblocks
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3 assistenter
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre glaset på husbil skalet och släppa ner bakluckan handtaget. Titta inne i husbilen skalet och se om du kan hitta några kablar. Beroende på året och göra av ditt fordon, kan du ha ledningar för ett tredje bromsljus eller installerat annat tillbehör. Om så är fallet, dra ur selen med händerna och ställ den åt sidan.
2

Lokalisera de fyra aluminium klämmor som håller sängen till SnugTop, ligger längs sänggrind. Unbolt klämmor med 3/8-tums Ratchet och uttag, lyft sedan bort dem av rälsen. Den SnugTop är nu fri från fordonet.
3

Ordna askakvarter i ett kvadratiskt mönster i den ungefärliga storleken på husbil skalet, var du vill spara skalet. Detta kommer att hålla skalet från marken och även göra det lättare att lyfta för ominstallation.
4

Stäng fönstret tillbaka på skalet. Placera en assistent vid varje hörn av SnugTop. Lyft underifrån i hörnen och flytta den bort från lastbilen. Sätt ner den försiktigt på cinderblocks, justera blocken att passa under varje hörn när du sätter ned den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88247.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.