Hur att måla en Massachusetts grön registreringsskylt

registreringsskyltar kan ålder precis lika illa som de bilar som bär dem. Regn, snö, salt och smuts kommer band färg och orsaka rost. Betala för en professionell för att återställa din registreringsskylt kan vara dyrt. Oavsett om du vill återställa din gröna Massachusetts registreringsskylt för att slutföra en samling av registreringsskyltar eller att hålla det på din bil, bör du kunna göra det utan att betala en professionell. Saker du behöver
Duk
Färgborttagningsmedel
Rag
Tänger
Hammer
Metallskrot bit
Automotive etsning primer
Massachusetts 'registreringsskylt grå-silver fordonsindustrin sprej måla
Massachusetts 'registreringsskylt grön bil bättringsfärg
Paintbrush
Visa fler instruktioner
1

Torka registreringsskylten ren med en trasa och tvålvatten. Torka plattan med en duk.
2

Ansök färgborttagningsmedel till plattan för att avlägsna kvarvarande färgen med en gammal trasa. Den gamla, missfärgade och flagnande färg måste tas bort innan ommålning. Torka bort färgen och måla stripper.
3

Böj plåten tillbaka så platt som du kan med handen och en tång om det är skrynkligt. Placera plattan plant på en bit skrot och bang ut eventuella kvarvarande bucklor och veck för att göra det så platt som möjligt.
4

Spray fordonsindustrin etsning primer över plattan för att skydda metallen från rost och att ge en god bindning yta för färgen.
5

Spraya på bakgrunden grå-silver färg på grönt Massachusetts plattan med rätt bil färg färg i en sprayburk. Använd en pensel för detaljarbete att måla i de siffror och bokstäver och andra detaljer med gröna bil färg. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88873.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.