Hur Ersätt Hood Emblem för en Toyota Celica

Byta huven emblemet på din Toyota Celica är inte svårare sedan ersätta huven emblemet på någon annan import bil. Det kommer att kräva lite ljus uppslitande och några nyfikna men ingenting den genomsnittliga personen inte kunde åstadkomma. Det finns många eftermarknaden alternativ när du byter märke, men landar en OEM-tillverkare (OEM) märke kan vara svårt. Celica har inte varit i produktion under en viss tid. Det finns några företag som gör kopior som är omöjlig att skilja från den äkta varan. Saker du behöver
Tänger
Wrench in
Skruvmejslar
Wood block
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Vänd bilen av och sätta den i "Park." Dra parkeringsbromsen att engagera det, du vill så stabilt av en arbetsplattform som möjligt, speciellt när vridande. Pop huven genom att dra spärren Huvlås. Placera två träblock under läppen på huven för att hålla upp den. Blocken bör vara tillräckligt stor för att ge dig lite svängrum men inte för högt för att göra det du kommer att arbeta på undersidan av huven.
2

Wrench baksidan av huvan emblem av och ta den bakre backade bort försiktigt. Du kan behöva använda en platt skruvmejsel för att bända bort det om korrosion har satt in och cementerade stöd på plats. När detta är utsatt kommer du att se plastclips från märket sticker ut från ovansidan. Pressa klipp med en tång och samtidigt trycka ut
3

. Gör detta med varje klipp tills emblemet är löst. Dra emblemet av för hand. Skjut den nya emblemet i samma hål, vilket ger en lätt hamrande med en gummihammare om det är ovilliga att gå igenom.
4

Placera ryggen vänd på undersidan av huven där huven emblem är. Wrench fästbulten på plats med en hand skiftnyckel. Använda ett elverktyg är olämpligt eftersom metallen är för tunn för att motstå vridmoment av elverktyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88876.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.