Hur man tar bort en Trailer Jack

Släpvagnar med en tung tunga vikt kräver någon typ av anordning för att höja eller sänka den främre delen av vagnen för att ansluta den till dragkroken på ett dragfordon. En liten, lätt trailer kan lyftas på framsidan av en person, men en stor, tung släpvagn behöver en trailer jack för att göra jobbet. Genom att vrida handtaget jack kan domkraftens länkhjulet sänkas till marken för att stödja trailern tunga eller höjas så att kroken kopplaren rensar din bogsera fordonets hitch ball. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
Trä eller betongblock
hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Vrid trailern jack handtaget i en medurs riktning för att höja den främre delen av trailern tills den ligger platt. Säkra släpvagnen från rörelsen genom att placera stoppklossar under hjulen på båda sidor.
2

Place stora block av trä eller betong klockor under trailern tungan precis bakom släpet uttaget för att stödja den främre delen av vagnen när uttaget har tagits bort.
3

Vrid handtaget på vagnen jack i moturs riktning tills släpvagnen tungan vilar stadigt och stabilt på blocken. Fortsätt att vrida handtaget så att länkhjulet är igång.
4

Leta bultarna som fäster trailer jack på tungan. Lossa och ta bort skruvarna med en hylsa och spärrskaft.
5

bort släpet uttaget från tungan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88598.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.