Hur mäter Mått fordon wrap

Ett fordon wrap kan du ändra din vanlig bil till en rörlig reklam för ditt företag. Dessa wraps är helt anpassningsbara och kan placeras på alla typer av fordon, oavsett storlek. Men, när du beställer en, måste du lämna in så många mätningar som möjligt för att hjälpa tillverkaren att skapa ett fordon wrap som passar just din bil. Du bör också skicka bilder på din bil framifrån, från sidan och tillbaka, liksom från toppen, om det behövs. Saker du behöver
Måttband
Papper
Pencil
Digitalkamera
Visa fler instruktioner
1

Mät den totala storleken på ditt fordon till låt fordon wrap tillverkaren vet exakt vilken storlek ditt fordon är. Mätningarna bör omfatta längden på ditt fordon från framsidan till baksidan, höjden från botten av ramen till toppen och bredden på bilen hela framsidan och baksidan. Om du behöver en wrap som går över toppen av din bil, inkludera mätningar för huven, taket och bakluckan på bilen.
2

Notera eventuella ytterligare mätningar för andra aspekter av din bil. Mät storleken på dörrhandtag, gas luckan, dörrar, fönster, lampor och alla sömmar för komponenterna i din bil som kan öppnas, såsom dörrar, bagageluckan och huva. Notera storleken på dina hjulhusen.
3

göra mätningar för att visa wrap tillverkaren där komponenterna är placerade. Mät från framsidan av din bil till frontsöm din förarsidans dörr och konstatera att avståndet. Mät från dörren skarv till dörrhandtaget. Gå till baksidan av bilen, notera mätningarna från ett landmärke till en annan så att tillverkaren vet var varje objekt är.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89688.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.