Stegen i Auto Målning & klarlack

Inget förnyar en gammal bil som en ljus, glänsande nytt skikt av färg. Men måla en bil eller lastbil är mycket mer komplicerat än att måla en vägg och innebär att utföra ett antal olika steg samt kräver en viss erfarenhet och skicklighet för att skapa ett professionellt utseende slutresultat. Du kan skapa en professionell lack hemma, men du bör vara beredd att spendera en avsevärd tid och ansträngning för att göra det. Saker du behöver
Automotive rengöring produkter
Automotive sander
Automative färg spruta eller pistol
Automotive maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

bort alla trim. Trim är i huvudsak något som inte kommer att vara målade. Dessa poster varierar beroende på fordon, men inkludera alla speglar, yttre visir, dörrhandtag, kromade grillen och barer steg.
2

Tvätta bilen noggrant. Trapper smuts och skräp kommer att orsaka brister i din lack. Parkera bilen i inhägnat område där smuts och skräp inte kan komma i kontakt med bilen när den rengörs.
3

Slipa befintliga färgen tills baslack är det enda som syntes. Fixa alla organ skador eller brister, då tejpen områden av bilen som du inte vill måla eller inte vill måla komma på, t.ex. vindrutan och fönstren.
4

Måla bilen med primer med en bil färg spruta eller pistol. Du kan behöva använda flera lager av primer för att få fordonet en jämn färg och konsistens. Låt primern torka helt.
5

Lägg till färgskikt och klarlack med färg spruta och följa alla tillverkarens anvisningar för den specifika märken av produkt du ska använda. Räkna med att behöva applicera flera skikt av varje för att uppnå bästa resultat. Sand och polera klarlack för optimal utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88974.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.