Stalker radarinstallation Instruktioner

The Stalker Radar System är ett avancerat hastighetsmätning som använder dubbla sensorer för att bestämma hastigheten på passerande fordon. Om du arbetar i brottsbekämpningen eller annan karriär som kräver att du övervaka hastigheten på fordon som kör förbi, kan du installera Stalker system i bilen för enkel användning. För att installera Stalker radar, måste du montera styrenheten i bilen och ansluta rätt kablar. Saker du behöver
Borrmaskin Montering skruvar
Vehicle kopplingsschema
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen från bilens batteri innan fortsätter, för att förhindra elektriska stötar eller skada på enheten eller din bil. Använd kopplingsschemat för att lokalisera en makt tråd som du kan ansluta till radarenheten.
2

Anslut strömkabeln till "Power"-uttaget på baksidan av radar styrenheten. Anslut antennkablarna till "antenn" uttag på baksidan av samma enhet. Placera enheten på den plats där du vill montera den och markera hålen på ramen. Använd borrmaskin för att göra hål i monteringsytan, och använd skruvarna för att fästa enheten.
3

Hitta en plats att montera antennen på utsidan av fordonet. Placera monteringsfästet för antennen till ytan och markera platsen för hålen. Använd borren för att göra hål i ytan, och fäst fästet med skruvarna. Fäst antennen till hållaren och anslut antennkabeln går från huvudenheten. Upprepa för en andra antenn om du vill.
4

Skjut batterilocket på baksidan av fjärrkontrollen för radarenheten. Sätt i en 3-volts batteri i facket och stäng locket. Anslut den negativa batteripolen på batteriet och stäng huven. Den Stalker Radar Enheten kommer nu att kunna drivas vidare och kontrolleras av fjärrkontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89689.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.