Hur man använder en Extractor på en Lancer

Fabriken avgaser hittade på en Mitsubishi Lancer ger fordonet acceptabel hastighet och prestanda. Om du önskar snabbare acceleration och mer makt, kanske du vill uppgradera din bil. Byta din vanliga avgaser för en extraktor avgassystem och du kommer att höra och känna skillnaden. Installationen tar bara en eftermiddag för att slutföra, särskilt om du har hjälp av en assistent, och då kommer du att vara på väg. Saker du behöver
Mitsubishi Lancer
Extractor avgassystem
Stop watch
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Gör en provkörning innan du installerar fläkten. Hitta en rak-away område på vägen. Samtidigt vistas inom hastighetsgräns och lyda lagarna i vägen, tryck ner gaspedalen. Lägg märke till ljudet av avgaser och den kraft du får när du trycker ner gaspedalen. Om du har en säker plats att göra så, gör en 0 till 60 mph testet och har någon gång.
2

Park du fordonet på en plan yta, stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen . Låt motorn svalna och fortsätt att ta ditt vanliga avgaser. Rådgör med din specifika bruksanvisning för den exakta proceduren.
3

Bolt fläkten till din motor, nära dina cylindrar. Året för din Lancer och specifik modell kommer att avgöra den exakta platsen, så du måste konsultera din instruktionsbok och instruktionerna för din specifika utsug för korrekt installation.
4

Starta motorn och börja köra. Som en kolv trycker avgaserna från Lancer s cylinder, går det in i uppsamlaren och utvecklar något tryck inuti röret, vilket skapar ett vakuum. Detta vakuum hjälper suga avgas ut ur cylindern på nästa puls. Detta kommer att ge din vevaxel mer makt. Du bör märka en högre avgas ljud och mer effekt med din nya utsug.
5

Gör ytterligare 0 Till 60 mph testet och tiden det, om möjligt. Din acceleration hastighet ska öka från baseline mätning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89687.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.