Hur Wire LED Tape

LED tejp hus små LED (Light Emitting Diode) glödlampor inom längden av tejpremsa. De flesta av dessa band är gjorda för att skäras ned till anpassade längder och placeras längs auto fotsteg, stötfångare eller områden där ytterligare lampor ville. Många ljusremsor får sin ström från interna ledningar avstängd ett 12V batteri. Andra får sin avstängning ett bilbatteri eller säkring systemet. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Avbitare
Wire caps
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
12V Tape
1

Rulla LED tejp och mäta ut de områden där du vill ha den placerad. Klipp bandet till önskad längd. Var noga med att inte skära i en lamphuset punkt på remsan.
2

Dra baksidan av lysdioden tejpen och kontrollera att området på bilen tvättas bort, torr och fri från grus. Placera bandet, tacky sidan nedåt, på den del av auto. Peel upp minst 12 inches av bandet. Skala lökarna ut och exponera de två kablarna.
3

Kör kablarna i bilens strålkastare eller bakljus panel och skarva den positiva ledningen till den positiva bil sladdar och negativ till negativ. Placera tråd lock på den skivade trådar och vrid tills alla blottade ledningar är under locken.
Strip Lights
4

Ta strålkastarhuset och linda remsorna runt insidan av strålkastare panelen och runt strålkastaren.
5

Kontrollera att LED-list är dold helt bakom strålkastaren.
6

Kör trådarna utanför remsan till auto säkringsdosa, längs insidan av bilens huva. Anslut kablarna till de ljusa husen går positiv till positiv och negativ till negativ. Använd avbitare för att få tillgång till trådarna på remsan vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89612.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.