Hur man byter en Stock 2005 GMC Grill Billet

En populär modifikation att göra en 2005 GMC handlar om att ersätta insatsen i mitten av gallret med ett vedträ insats. Denna process ger en polerad aluminium look till grillen, anses önskvärd av många anpassade fordonsägare. För att utföra det här jobbet måste du skära ut pinnen grillen och sedan installera billet insatsen i gallret. Denna process bör ta ungefär två timmar att slutföra korrekt. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Maskeringstejp
Air såg
Sandpapper
slipblock
Billet galler kit
Visa fler instruktioner

1

Pop huven. Ta bort clipsen som håller plastkåpan på kylaren stöd med hjälp av en spårskruvmejsel. Skruva loss gallret från kärnan stöd med en stjärnskruvmejsel. Dra gallret bort från kärnan stöd, var försiktig med de clips som sitter under strålkastarna.
2

Mask all krom på grillen med maskeringstejp tills du har kvar bara den svarta centrum galler infoga omaskerade . Klipp ut den svarta insatsen på gallret med hjälp av en luft såg. Sand ner den skurna kanten med sandpapper och en slipkloss att lämna en slät yta.
3

Test passa valsämnet galler infoga in i mitten av gallret. Om det inte passar, skär det område där det är tätt med luften såg för stora ytor, och sandpapper och slipkloss för små områden.
4

Installera monteringsnitarna på baksidan av billet grill med händerna. Sätt i billet gallret i lager GMC galler, därefter fast billet galler till GMC galler med fästena ur satsen och 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

tillbaka gallret på kärnan stöd med stjärnskruvmejsel. Montera plast radiator locket på grillen med fabriken clips.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89104.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.