Hur man installerar ett Bagageställ som INTE Fabriksinstallerat

Kanske du inte har mer utrymme kvar i bilen med barn och husdjur, men ändå måste dra massor av bagage. Bagagehyllor hjälpa till att lösa detta problem. Många fordon kommer med fabriksmonterade takräcken. Om din bil inte har en fabriksinstallerad takräcke, misströsta inte. Flera företag gör bagage och takräcken för nästan varje märke och modell av bil tillgänglig i Nordamerika. Bagagehyllor finns i många stilar, från den "mussla" - en sluten plast skal som låser ner till bilen - till stora metall galler som fäster bagage med bungee stubin till taket. Oavsett vad du väljer kan vara, kan du installera en pakethållare på din bil. Saker du behöver
Pakethållare kit
Pakethållare tillverkning installation verktyg eller insexnycklar
Visa fler instruktioner
1

Placera en av de fyra tornen, stöd strukturer som fäster på kanten av bilen och stå upp vinkelrätt mot fordonets tak, på antingen den främre höger eller vänster sida av bilens tak. Vrid tornet spännaren (en stor svart oval) hela vägen till vänster och skjut metallklämma på läppen. Vrid ovala hela vägen till höger tills klämman stramar på taket läppen, säkra tornet.
2

Linje motståndarlaget tornet upp i en rak linje på taket av fordonet och vrid spännare till höger tills klämman låses tornet till taket. Upprepa detta med de två bakre tornen, hålla dem på föreskrivet avstånd från fronten torn som anges i bagaget riktningarna Rackinstallation.
3

Lokalisera hålen på tornen där tvärbalkarna är gängad. Gänga ett tvärstag, som är vinkelrät mot fordonets tak, över ett torn till den motsatta sidan tornet. Använd 5mm insexnyckel eller satsens verktyget för att dra korset stångshuset tills baren är fast och på plats. Trä den främre baren på samma sätt och dra åt.
4

Placera pakethållare ovanpå tvärbalkarna. Du kanske tycker att det är bra att få någon att hjälpa till med detta, för att undvika risk för ryggskador. Montera rack tvärbalkarna med fästen i install kit. Många konsoler har stora svarta vingmuttrar att skärpa racket på plats. Placera på fästet i varje hörn av pakethållare och på ett tvärstag och vrid wingnut så långt till höger som möjligt tills fast och spänd.
5

Push på pakethållaren och tornen och kontrollera om någon ger eller rörelse. Om du märker någon rörelse, gå runt pakethållare och torn och dra varje infästning ytterligare tills hyllan är fast och statisk på fordonets tak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88518.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.