Hur sänka en Cherokee Sport

Jeep Cherokee Sport är en SUV som drivs av off-road entusiaster och pendlare lika. Eftersom Cherokee Sport är konstruerad för off-road körning, har det stor markfrigång. Även om detta kan öka sin förmåga att hantera steniga vägar, förringar det från bilens väghållning. Du kan justera SUV genom att installera sänka stöttorna. Detta kommer att sänka idrott att göra den mer lämplig för gata körning. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Wrench in
Sänkning stöttor
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

Park Jeep Cherokee Sport på en plan yta. Lägg den i "Park" och slå av tändningen. Ta ut alla grejer du har i jeepen så att ingenting skiftar under stöttning processen.
2

Jack upp främre höger på Cherokee Sport med domkraften, skjut sedan in en pallbock under stadsjeepar ram. Upprepa denna process på varje hörn av Jeep tills den är helt höjd. Unbolt däcken från axlarna med Jeep däck järn och dra däcken bort.
3

skruva isär krängningshämmaren. Den svajar håller sidorna från att komma ur läge. Den sitter fast med en skruv på vardera sidan. Botten av ordinarie fjäderben från styrspindeln
4

Unbolt. Den styrspindeln är en flexibel enhet som gör det hjul som skall vinklas medan axeln roterar. Unbolt toppen av fjäderben från Jeep framåt bildruta. Upprepa denna process på båda framhjulen.
5

Bolt toppen av den sänkta nya fjäderben till ramen först, tryck sedan styrspindeln uppåt så att den kan skruvas fast i botten av sänkningen strut. Använd domkraften för att höja styrspindeln om det är för tungt. Sätt tillbaka krängningshämmaren när båda framhjulen har sänka installerade stöttor.
6

unbolt botten av de gamla stagen från toppen av de nedre länkarmarna som rider ovanpå bakaxeln. Unbolt toppen av de bakre stagen från Jeep ram, skjut sedan staget ut ur hjulhusen.
7

Använd en domkraft för att driva upp bakaxeln, vilket kommer att höja båda sidornas kontroll armar. Skjut in de nya sänka stöttorna i hjulhusen. Först skruva upp stagen på ramen, sedan kasta i botten av stagen till styrarmarna.
8

Sätt tillbaka hjulen på Jeep. Sänk Cherokee bort av domkraften. Ta SUV för en provkörning. Det bör hantera mycket bättre på vägen, även om det kommer att ha förlorat en del markfrigång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89374.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.