Hur Wire en Bumper Winch

Anslutning vinschen till det elektriska systemet i din lastbil eller SUV är enkel och kan göras på bara några minuter. Bestäm om du vill ha det permanent monterade och ej eller om du hellre vill använda en koppla så att du kan koppla ur strömmen till vinschen om det behövs. Köra i ledningarna från vinschen till fordonets batteri kräver lite planering för att hålla trådarna från att bli skadade eller utsätts för värme. Saker du behöver
Wrench set
Buntband
Plastic kabelstrumpa (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Undersök motorrummet på din bil , och välja en väg att köra trådarna som kommer att hålla dem ur farans väg. Undvik rörliga delar, heta delar eller annat som kan klämma eller skada nätkabeln.
2

Dra kabeln genom gallret i bilen och in i motorrummet. Kör makten och jordkabeln sida vid sida till batteriet, efter den rutt du valde tidigare.
3

Anslut kablarna som du lägger ut dem, till det organ eller annan fast objekt under huven på bilen. Fäst dem med buntband eller band zip. Om det behövs, kan du dra kablarna genom slang eller kabelstrumpa för att skydda dem.
4

Demontera skruven på batteriets pluspol med en skiftnyckel, och bifoga den positiva kabeln från vinschen till den. Sätt tillbaka skruven och dra åt den ordentligt.
5

Ta bort minuspolen från batteriet, och koppla den negativa kabeln från vinschen till den. Installera den negativa terminalen på batteriet och dra åt med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88082.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.