Hur Wire Eftermarknaden Driving Lights

Eftermarknad Extraljus kan ge ett fordon ett annorlunda utseende samtidigt som föraren med mer synlighet. När lamporna är monterade på fordonet, måste de vara kopplade så att föraren har möjlighet att välja att göra dem när det behövs. Kabeldragning lamporna är korrekt viktigt eftersom kraftfulla Extraljus kan bränna ut eller tömma batteriet. När lamporna är trådbundna, kommer föraren att kunna belysa någon mörk väg med hjälp av en omkopplare, vilket gör hennes resor mycket säkrare. Saker du behöver
spetstång
Fuse
kryssmejsel
Skruv
Borrmaskin
Lim
Switch
Plastic säkerhet slipsar

Visa fler instruktioner
1

Pop öppna huven på bilen genom att dra spärren huvöppning ligger nära vänster-eller höger sida av rattstången. Håll suffletten öppen medan ledningar lamporna. Koppla bort batteriet så att ingen elektrisk stöt kan inträffa när du arbetar på anläggningen.
2

Dra Körljus ledningar genom grillen eller en av luftkanalerna på framsidan av fordonet så att lamporna kan fästas till batteriet och switch. Använd strippning delen av spetstång för att klippa och strippa två inches av gummi hölje. Detta kommer att utsätta den metalltråd som du kommer att fästa på säkringen.
3

Linda trådarna tätt runt metallen stift av säkringen med hjälp av spetstång. Wrap två inches av eltejp över anslutningen för att fästa ledarna på plats och skyddar anslutningen från att bli smutsig eller vidrör en annan metalldel i motorrummet. En säkring kommer att hindra ljuset från överhettning, vilket kan orsaka en elektrisk brand, genom att bryta kretsen om för mycket ström passerar genom ledningarna.
4

Anslut kablarna till batteriet, vilket kommer att ge ström till lamporna. Använd Phillips-skruvmejsel och en skruv, fast jordledningen av lamporna till en metalldel av motorrummet. Jordledningen är en annan säkerhetsåtgärd som används vid installation eftermarknaden ljus.
5

Borra ett hål tillräckligt stora för brytarledning att gå genom brandväggen av fordonet, vilken separerar motorrummet från kabinen. Hålet ska vara nära till rattstången. Var försiktig vid borrning detta hål för att förhindra borra igenom några kablar eller fordonsdelar. När hålet är borrat, dra tråden genom till stugan.
6

Borra ett hål i ett bekvämt läge på instrumentbrädan i fordonet om någon hjälpkontakt hål redan existerar. Vissa nyare bilar har förborrade extra hål för att släppa en brytare för eftermarknaden ljus. Hålet ska vara stort nog att omkopplaren passar tätt.
7

Dab lim runt omkretsen av strömbrytare. Montera brytaren på plats och låta limmet torka under en timme. Anslut eftermarknaden kablarna till switchen från under instrumentbrädan. Fäst alla hängande trådar till befintliga ledningar med plast säkerhet band för att förhindra trådarna från att fastna på föraren eller pedalerna.
8

Anslut batteriet tillbaka till bilen. Slå på fordonet och dra i spaken för att testa eftermarknaden ljus. Stäng av bil utanför och testa lamporna. Eftermarknaden ljus ska arbeta när fordonet är antingen på eller av, eftersom lamporna ansluts direkt till bilens batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88402.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.