Hur säkra en Hood Racerbil

Säkra en huva racerbil är mycket viktigt eftersom vid körning på höga hastigheter, kan en vanlig huva tvingas öppna av vinden och slits mycket snabbt. Det säkraste sättet att säkra en huva racerbil är med rampens pluggar som låser kåpan på framsidan av bilen och hindra vindstyrkan blåser det tillbaka. En huv stift kit kan installeras i ungefär en timme. Saker du behöver
Måttband
Marker
Hood pin kit
Drill
Borr satt
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven och titta på den främre kärnan stöd, den tjocka metallen hela framsidan av bilen där radiatorn är placerad. Finn en plats på varje sida där rampens pluggar kan installeras. Mät för att se fläckarna jämnt avstånd från kanten på huven. Använd en märkpenna för att markera fläckarna så att de kan borras.
2

Borra ett hål i kärnan stöd där fläckarna är markerade. Skjut in motljusskyddet stiften i hålen och fäst dem med brickor och muttrar levereras i huven pin kit. Sänk försiktigt ned huven på toppen av huven stift och markera var rampens pluggar röra den.
3

Öppna huven och borra ett hål vid markeringarna. Kontrollera att hålen är något större än i rampens pluggar för att göra det möjligt för stiften att glida genom hålen. Använd en Unibit att borra hålen genom huven. Stäng huven för att se till att stiften passar korrekt.
4

Placera kopparna ur satsen i hålen på kåpan efter att öppna den. Kopparna glida ner i hålet och har en ring eller läpp som sitter på toppen av hålet på motorhuven. Använd markören för att markera varje hål i kanten av koppen där bultarna monteras. Ta koppen och borra hål för bultarna.
5

Sätt kopparna i hålen i huven och montera bultarna genom de nyligen borrade hålen. Använd brickor under huven för att säkra dessa bultar. Stäng huven och låser rampens pluggar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88650.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.