Hur Wire din bil Trailer Lights

Även om många människor dra släpvagnar med lastbilar, det betyder inte att din bil inte kan göra några bogsering själv. Beroende på storleken på din motor, kan du dra allehanda tunga laster med din bil - förutsatt att du har en dragkrok och rätt kablage för att ansluta dina lager bakljus till släpets lampor. I det här fallet är projektet fordonet en 2008 Chrysler 300, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Trailer kabelstammen
Interiör klipp bort borrverktyg hotell med Phillips-head fäste
plåtskruv
Visa fler instruktioner
1

pop bålen och lyft spärren på golvet för att dra upp mattan och avslöja reservdäcket väl. Använd insidan verktyget klippet bort för att ta bort nitarna som håller plasten trim runt spärren och sedan dra av trim. Dra tillbaka carper på passagerarsidan med händerna.
2

Dra av anslutningen ledningsnätet från bakljus med händerna. Sätt i sele släpvagnskablage mellan bakljus och den ursprungliga kablaget genom att klippa ihop dem.
3

Placera självgängande skruv i mitten av ringen terminalen på trailern kabelnätet, skruva sedan fast att den plåt inne i stammen med borrmaskin. Kör sedan den andra änden av trailern ledningsnätet till förarsidan av bilen, och anslut släpvagn sele i lager ledningsnät på samma sätt du gjorde i steg 2.
4

Skjut alla av sidopanelerna tillbaka på kroppen och installera den bakre beklädningsdetalj genom att trycka clipsen in i stammen med händerna. Lämna överskott ledningar från släpvagnen kabelnätet lös och tillgänglig så att när du behöver för att dra, kan du dra ut den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88186.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.