Hur man installerar en Diamond Pläterad Rocker panel

Rocker paneler är de områden på ett fordon som börjar vid den nedre kanten och sträcker sig cirka åtta till tolv inches upp sidan. Rocker paneler ta en hel del övergrepp från vägsmuts, lera, vatten, snö och smuts. Installera diamond-platta rocker paneler kan ge din bil välbehövlig skydd och ett elegant utseende. Diamond-platta rocker paneler kan installeras av en person och kan göras på under en timme. Saker du behöver
Diamond-platta rocker paneler
Biltvätt tvål
Sponge
Vatten
Tvättsprit
Handduk
Visa fler instruktioner

1

Tvätta området rocker panel med biltvätt tvål och en svamp. Se till att ytan är ren och fri från smuts och skräp. Skölj rocker paneler och torka dem med en handduk. De måste vara helt torr innan nästa steg.
2

Använd en handduk för att torka av rocker paneler med tvättsprit. Detta förbereder ytan för limmet på de nya rocker paneler och rengör eventuellt kvarvarande damm. Den alkohol torkar snabbt och inte behöver tvättas bort.
3

Fastställa diamant-plattan rocker paneler ut längs sidorna av fordonet för att se till att de passar och är på rätt sidor. Peel plasten uppbackning av en sektion i taget och placera den över rocker paneler på fordonet. Limmet är extremt stark så se till att pjäsen är uppradade innan du trycker på panelen på sidan av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89279.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.