Hur man tar bort Tonneau Covers

Pickup lastbilar kan bära stora laster, men det kommer tillfällen då du vill säkra lasten i sängen. Ett sätt att göra detta är att installera en Insynsskydd på sängen, vilket är en glasfiber lock som förvandlar sängen till en stor trunk. Problemet är, om du vill ta bort Tonneau att bära något lång, måste du ta bort den Tonneau tillfälligt. Lyckligtvis har de flesta Insynsskydd tillverkare gör denna process ganska enkel, och det kan göras på under 10 minuter. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Två assistenter
Visa fler instruktioner
1

Öppna Insynsskydd och släppa ner bakluckan på lastbilen. Sök efter det runda fjäderklämmor håller botten av stötmontering på Insynsskydd till chock fästena på sidan av sängen. Poppa av fjäderbelastade klipp med hjälp av skruvmejsel.
2

Placera dina assistenter på bakluckan sidan av Insynsskydd och har dina assistenter håller upp Tonneau. Dra stötar bort av sängen sidan av Insynsskydd med händerna.
3

Leta stiften som håller gångjärnen i Insynsskydd till sängen av hytten. Dra stiften ut med händerna.
4

Lyft insynsskydd bort av gångjärnen och har alla tre människor bär Tonneau rakt tillbaka av sängen av lastbilen tills det är helt klart.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88941.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.