Hur man målar en bil spoiler

En bil spoiler är ett tillbehör som sitter på baksidan av bilen, oftast på locket av stammen. Bil spoilers kallas ibland vingar. Spoilers som är knutna till en bil direkt från tillverkaren är oftast målade för att matcha bilen. Spoilers som köps som eftermarknaden tillbehör kan köpas rå, dvs utan färg eller primer, eller förberedd, vilket innebär att de är förberedda och redo att måla eller målas. Lär dig att måla en bil spoiler eftersom de flesta spoilers köps rå. Saker du behöver
200-grit sandpapper
300-grit sandpapper
Primer
Paint
Klarlack måla
Vax och fett remover
Microfiber handdukar
Wire hängare
Maskeringstejp
Tidning
Visa fler instruktioner
1

Lay spoilern på en plan yta, som en bordsskiva eller betong. Använd 200-grit sandpapper till jämnt sand hela spoilern. Använd handen mot sandpapper, inte en luft slipmaskin.
2

Räta en tråd hängare och göra en liten krok i ena änden. Placera kroken i en bult hål i spoilern. Häng vajern från en hög position, som en bjälke i ett garage eller ett träd lem. Detta gör att alla delar av spoiler tillgängliga för färg, men också håller den från att vidröra marken. Twist maskeringstejp och placera den inuti varje bult och skruv hål så att de inte blir igensatta med grundfärg och måla. Samt
3

Twist maskeringstejp placera den inuti varje bult och skruv hål så de inte bli igensatta med grundfärg och måla. Torka spoilern med vax och fett remover med en microfiber handduk. Detta avlägsnar slipdammet och fett och olja från dina handavtryck.
4

Spray ett lager grundfärg på spoilern. Låt det torka en hel timme. Ta spoilern från trådkrok och placera den på en plan yta. Placera tidningen att fungera som en kudde under de områden som sitter på ytan.
5

Använd 300-slippapper för att lätt och jämnt sand hela spoilern, utjämning lager grundfärg. Se till att du inte sand helt igenom lager grundfärg. Slipa genom primern på några ställen är okej. Häng spoilern och torka av den med vax och fett remover igen.
6

Spray ett tunt skikt av färg på hela ytan av spoilern. Vänta 15 till 30 minuter och sedan spraya en annan tunt lager färg. Sammanlagt tre eller fyra skikt kan användas.
7

Applicera två eller tre lager klarlack färg på spoilern. Ta bort tejpen från bulthålen. Låt spoiler torka helt i flera timmar, innan du installerar det på en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88490.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.