Hur man installerar Chevrolet Trailblazer fotsteg

Fotsteg är ytterligare ett alternativ för många lastbilar och stadsjeepar. Dessa gör det lättare för passagerarna att komma in i fordon som har högre Körhöjder än bilar. De lägger också till den övergripande utseendet på bilen, och därför vädja till vissa personer. Du kan lägga fotsteg till de flesta nya stadsjeepar, som Chevrolet Trailblazer, som ett alternativ från återförsäljare. Men när du köper en Trailblazer användas utan fotsteg, kan du lägga till dem på dig själv. Saker du behöver
Running board kit
Ratchet
9/16-inch eller 3/4-tums socket
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta fotsteget monteringsblocken på undersidan av fordonet. En ligger vid bakhjulet, är en i mellan mitten av de främre och bakre hjul och den tredje är av framhjulet. De ligger under dörrarna bakom karosseridelar. De svetsas in på fabriken för att bära fotsteg.
2

Placera fotsteget på dessa monteringsblocken och rikta in hålen. Detta kommer att kräva en andra person.
3

Montera en bult i varje fläns och dra åt för hand. Detta gör att fotsteget att hänga medan du installerar och dra åt de andra bultarna.
4

Montera alla bultar i fotsteget monteringsblocken och dra åt dem för hand. Detta kommer att möjliggöra justering tills alla skruvar är installerade.
5

Dra åt varje skruv på fästen till 100 fot pund. av vridmoment. Dra åt dem först med spärr, då vridmomentet med momentnyckel.
6

Upprepa alla steg för den andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88171.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.