Hur man gör rynkig Paint

Skrynkliga färg är ett innovativt material som ger sådana produkter som antika möbler och varma bilar stången ett intressant utseende. Rynkig Färgen bildar en mycket strukturerad utseende till något projekt. Medan vissa skrynkliga färger kan köpas på olika järnaffärer, är det också möjligt att skapa en rynkad effekt med objekt och färger som du kanske redan har. Saker du behöver
akryl lackfärg eller oljebaserad färg
Klarlack eller spraka lack
Visa fler instruktioner
1

Välj en färg som du vill att använda i projektet. Varje färg kommer att fungera, men att välja färg som är antingen akrylemalj utan härdare eller en oljebaserad färg ger bättre resultat. Jämnt Spraya eller måla ditt projekt så många gånger som behövs tills den når önskad färg.
2

Låt färgen tid att torka, men inte att bota. Färgen kommer att visas torr och något klibbig, men lösningsmedlet kommer inte helt avdunstat. Härdningsprocessen tar i allmänhet flera dagar till en vecka att slutföra. Valet att lack projektet inom den första dagen av färgen torkningen kommer att ge bästa resultat.
3

Spray projektet med en klarlack som du väljer.
4

Spray en spraka lack över målade objektet som ett alternativ till den klara lackfärg. Låt det första skiktet spraka lack torka i cirka 22 timmar, och sedan spraya den andra pälsen att säkerställa att du uppnår en Knastrade och skrynkligt utseende under hela projektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88993.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.