Hur man installerar en dragkrok på en 2008 Mazda CX-9

Mazda CX-9 är en cross-over sport /utility vehicle som kan dra en last trailer, husbil eller litet verktyg släpvagn. Den 2008 CX-9 kom tillgänglig med en fabrik bogsering beredning paket som inkluderade en dragkrok. Om din CX-9 inte kom med detta alternativ, oroa dig inte. Du kan spara en hel del pengar genom att göra denna installation själv. En eftermarknaden skumt kan installeras med hjälp av fabrikens hålen i ramen, och ingen borrning krävs. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
Skyddsglasögon
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Helper (tillval)
Visa fler instruktioner
1 < p> Dra åt parkeringsbromsen och chock däcken. Don ett par skyddsglasögon och glider under den bakre delen av fordonet. Leta reda på de tre fabriken borrade hål i den bakre änden av varje ram järnväg. Observera det finns fastsvetsade i nötter i varje hål för skumt fästskruvar.
2

Lyft skumt på undersidan av fordonet med dragkrok monteringsflänsarna innanför varje rambalk och torget mottagaren tube pekar mot marken. Rotera mottagaren röret uppåt så att den är ovanför ljuddämparen och värmeskölden. Observera att kroken kan komma i kontakt med värmeskölden i detta skede av installationen.
3

Skjut hitch fram eller tillbaka efter behov för att rada upp de tre monteringshålen i hitch monteringsflänsar till tre svetsas in muttrarna på rambalkar. Placera brickor över skumt fästskruvar. Trä de bultar genom hålen i redskapskopplingen monteringsflänsar och in i den svetsade-i nötter på ramen löst.
4

Skjut hitch bakåt för att rensa skölden ljuddämparen värme, om så är nödvändigt. Dra åt skumt fästskruvar med en hylsa och momentnyckel till 75 foot-pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89589.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.