Installationsinstruktioner för ett takräcke på en Mazda CX-9

Mazda CX-9 inte kommer som standard med ett takräcke, men funktionen finns som tillval via en Mazda-återförsäljare. CX-9 kommer med installationspunkter redan borrade och redo för takräcke, så installerar man inte är en mödosam process jämfört med vissa andra fordon. Du kan förvänta dig installationsprocessen att ta ca 30 minuter. Se till att du använder en fabrik Mazda-system takräcke, som kommer med den nödvändiga hårdvaran. Om du använder ett eftermarknadssystem takräcke, kontrollera de specifika instruktionerna på förpackningen för att avgöra om det finns några skillnader. Saker du behöver
Handskar
Goggles
Trappstege
T-25 skruvmejsel Begagnad Mazda takräcke
Visa fler instruktioner
1

Samla dina verktyg och sätta på dina handskar och skyddsglasögon.
2

Gå Mazda CX-9: s tak. Det bästa sättet att göra detta är att använda din trappstege, men om du är lång nog, kanske du kan komma åt den utan stege. Du ser tre svarta flikarna på varje sida av CX-9 - sex i alla. Dessa svarta flikar har pilar som pekar mot vindrutan. Applicera ett tryck på flikarna och skjut dem i riktning mot vindrutan för att skjuta dem.
3

Placera mittpunkten stödstyckena på fästet du bort de mittersta flikarna från. Det finns två mittre stödstycken. Du kommer att sätta en på varje sida. Sätt i den medföljande skruven och dra åt den väl med en T-25 skruvmejsel.
4

Placera takräcket på kanten av taket. Börja med endera sidan. Rada upp mitt takräcke montera med centrum stödstycket du installerade på taket. De andra två tak rackvinkeljärnen bör vara i linje med hålen efter de övriga två plastflikarna på varje sida.
5

Skruva i de T-25 skruvar i de främre och bakre fästen på takräcke med M6 skruvar. För Center mount, använd M4 skruvar.
6

Montera andra bit av takräcket på andra sidan av taket på samma sätt. När du är klar, ta målgång caps från förpackningen och pressa dem nedåt på vardera änden av takräcken för att täcka hårdvaran. De kommer att snäppa på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89082.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.