Hur man målar Phantom Ghost Flames på din bil

Det finns två sätt att måla spöke lågor. Den mest populära är att välja en färg som ligger nära bilens lack, lägga ut enhetliga måla ränder och dimma färgen i flamman området. Detta ger en mycket distinkt mönster som kan eller inte kan uppnå det utseende du vill ha, särskilt efter pin-stripes tillämpas. En mer "spöklik" metod är att använda mallar och fritt sprayfärg direkt på baslack där färgerna kan bli blandade. I konstvärlden, är den första metoden kallas den linjära metoden, medan den andra är den måleriska metoden. Saker du behöver
maskeringspapper
Sandpapper Tape
i olika gryn
kasta-påse med krita
Paint gun
Flame mallar
Show Mer Instruktioner
1

Bestäm vilken metod du kommer att ta i att måla din ghost flames, antingen linjär eller målerisk. Om linjär, maskera din flamma designen, skapa symmetriska mönster på båda sidor som speglar varandra. Antingen använda mallar eller kasta-påsen metoden. För kasta metoden, rita dina flammor på ett stort pappersark, perforera rita linjer slå till kasta-påsen på ytan, få krita i de små hålen. Var noga med att vända på papperet för att användas på motsatt sida av fordonet för att skapa en spegelbild. Om du går med den måleriska synsätt, respray hela området som ska flammade i en grundfärg. Ingen flamma maskering behövs. Använd flame mallar för att skapa låga kanter med bleknar sträcker sig in i basfärgen.
2

Välj färger som är en liknande nyans och begränsa färgpaletten till högst tre värden (något ljusare eller mörkare) till måla en linjär stil spöke flamma. Stiftet-rand måste också vara likartade. Välj ett bredare spektrum av färger för den måleriska stil men begränsa färgerna till ett förtunnat-ner tvätt effekt för att hålla dem eterisk och spöklik. Ljusare alltför mörka toner med en finish tvätt av transparent vit och pearl. Använd flame mallar för att göra lågorna överlappar, twist och språng. De behöver inte spegla från vänster till höger, men de måste balanseras.
3

Spray den slutliga finishen på din flamma jobb med klarlack. Låt det härda innan polering. Pin-rand den linjära tekniken för jobbet att leta rätt. Gör inte pin-stripe med målerisk stil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88429.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.