Hur man tar bort fotsteg från en Suburban

Chevrolet Suburban är en stor SUV som har varit i ständig produktion sedan 1935 , vilket gör det till det äldsta auto varumärke , vid tidpunkten för publiceringen . Den Suburban liknar GMC Yukon och Cadillac Escalade , alla tillverkade av General Motors . Den Suburban är utrustad med fotsteg längs sidorna , avsedda att underlätta i-och urstigning av denna stora fordon . Du kan ta bort fotsteg med en hylsnyckel . Saker du behöver
uppsättning Hylsnyckel .
Visa fler instruktioner
1

Ställ fordonet på en plan yta . Inspektera dina fotsteg för att se om är utrustade med lampor . Om de är , når nedanför fotsteg och känner för de ledningar som förbinder lamporna . Dessa fästs med en liten klämma som du kan trycka på för att lossa .
2

Lie nedanför fotsteg och lokalisera bultarna fästa dem . Hitta en hylsnyckel som matchar bultarna på fotstegen sedan bort bultarna . Om ena änden av brädan bottnar när du tar bort skruvarna , kan det göra att avlägsna de återstående bultarna svårare . Om detta inträffar , placera en domkraft under hängande änden för att hålla styrelsen nivån så att skruvarna inte är i en binda .
3

Sätt bultarna igen hålen med hylsnyckel . Detta kommer att förhindra rost på ramen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89657.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.