Hur man installerar bafflar i Vance och Hines Long Shots

Vance och Hines skjuten lång avgasrör ger motorcykelentusiaster med ökad kraft och en djupare, throatier ljud för sin motorcykel i valet. Långskott rör kommer med fabriksinstallerade baffel byggsatser som är avsedda att minska ljudnivån i avgaserna kraftigt, men det kanske inte alltid är tillräckligt för att vara inom den lagliga gränsen för vissa stater. Därför är det nödvändigt att installera eftermarknaden bafflar eller bygga din egen för att få ditt avgassystem vrål under kontroll. Beroende på ditt avgassystem setup, kan du förvänta dig mellan 5 och 10 decibel lägre än med hjälp av bara fabriksinstallerade bafflar. Saker du behöver
Vise
Tänger
Skruvmejsel Sida 2 mässing dörren slår Sida 2 små skruvar
Visa fler instruktioner
1

Mät dörrens strejker och hitta mitten på längden. Placera en av strejker i skruvstäd och, med hjälp av tång, böj den till en 90-graders vinkel på mittmarkeringen. Gör samma sak med den andra dörren strejken.
2

Leta baffeln marknaden monteringshål på "bike sidan" av din långskott rörsystem. Det bör vara cirka 3 till 4 inches från slutet på avgasröret och gängat.
3

Lay ena sidan av den böjda dörren strejken platt på insidan av avgasröret och skjut den tillbaka tills luckan strejk hål sammanfaller med baffeln monteringshål. Installera baffeln genom att placera en bult genom detta hål, sprutning en liten mängd av gummit tätningsmedel på det, och åtdragning säkert. Denna speciella typ av baffel quiets din avgaser eftersom det stör utflödet av avgaser och minskar efterklang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87808.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.