Hur man installerar ett Rock Nerf Bar 400EX

Honda 400EX ATV är känd för att gå off road i nästan alla förhållanden, men när du tar din ATV för en utfärd, kanske du vill få lite extra skydd till fronten så den inte skadas. Nerf Bars är ett populärt komplement till de flesta ATV, och de kan installeras relativt enkelt hemma. Plus, de ska skydda dina 400EX från skador på vägen, samt lägga till en sportig look. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och uttag
skiftnyckel satt
Nerf bar kit
Vice grepp
Drill
Metall borr

Visa fler instruktioner
1

unbolt beståndet hårdvara från de främre fotpinnar, vakter häl och främre nedre fästen motor på ramen med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
Sida 2

Håll vänster sida av nerf bar på plats på framsidan av ATV, sedan kasta i den nerf bar på främre nedre motorfästet hålet med hjälp av hårdvara som medföljer satsen och 3/8-tums Ratchet och uttag. Bolt nerf bar till fotpinnen med den medföljande hårdvaran.
3

Kläm vice grepp runt nerf bar och fotpinnen, sedan borra ett hål i tappen med borrmaskin och borrkronan. Sedan bolt nerf bar genom det hål du bara borras med en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
4

Upprepa steg 2 och 3 för den högra sidan av nerf bar. Då sätter de två sidorna varandra, det finns en manlig mottagare av slangen och den kvinnliga slutet, så se till att de två glider ihop och sluter tätt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88123.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.