Skillnad mellan Flowmaster 40-serien och 50-serien

Inget säger kraft och prestanda som en djup, throaty avgasljud högt nog att höras innan bilen kan ses. Tyvärr kan det högt morrande ljud av hästkrafter dominerar insidan av bilen också. Även om det kanske inte är ett problem på korta weekendresor, kan det bli ett irriterande störningar på utökade dagliga pendlar. Flowmaster Company

flowmaster är företag som tillverkar eftermarknaden avgassystem och komponenter för fordonsindustrin. Startade 1983 gör halsdukar för tävlingsbilar, har Flowmaster utökat sitt sortiment till att omfatta allt från applikationer i gatan till avgassystem för husvagnar och husbilar, samtidigt som de fortsätter att erbjuda ett komplett sortiment för racing industrin.
Flowmaster 40 Serie

Flowmaster 40 series ljuddämpare är utformade för att ge ökad effekt och vridmoment för prestanda applikationer. De 40 serie ljuddämpare är byggda med två kammare design som erbjuder en aggressiv avgasljud som kan höras från både insidan och utsidan av bilen.
Flowmaster 50 Series

Flowmaster 50 serien ljuddämpare är byggda med en tre kammare design. Denna kammarkonfiguration var utformad för att avsevärt sänka volymen i bilen och att producera en måttlig avgasljud utanför bilen. Även om ljudet av 50-serien har sänkts, är det fortfarande möjlighet att leverera hög prestanda.
Skillnad

Skillnaden mellan Flowmaster 40 och 50 dämpare serien är mest en fråga om volym. Medan den 40-serien har en vildsint morrande som kan höras högt och tydligt både insidan och ut ur bilen, erbjuder 50-serien lägre ljudnivåer hela vägen runt. Prestanda klokt, de två är nästan samma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89569.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.